Zákazníci si nevybírají zařízení z katalogu. Umožníme jim, aby si vyzkoušeli a sami porovnali různé stroje od několika výrobců.
Pozvali jsme některé významné klienty, jejichž gastronomický koncept je z velké části postaven na grilovaném jídle, aby se v prostorách Gastro Mach v Jeseníku zúčastnili testování několika grilů různých výrobních značek. „Většina prodejců vás bude přesvědčovat, proč byste si měli pořídit zrovna to jejich zařízení a je to přirozený způsob prodeje – vypíchnete přednosti nabízeného zboží a postavíte na tom svoji nabídku. My ale neříkáme, který gril je nejlepší a proč si ho máte koupit. Přijďte si vyzkoušet několik modelů a sami se rozhodněte, který by byl zrovna pro váš podnik ideální. Protože každý gril je vhodný na něco jiného,“ říká Jan Mach, jednatel Gastro Mach.
Během grilovacího cirkusu se v Gastro Mach testovalo a hodnotilo šest zařízení. Grilovaly se různé druhy masa, ryby i zelenina a klienti získali dokonalé srovnání grilovacího výsledku na různých zařízeních v reálném čase a za stejných podmínek. „Nikdo se nebude ptát, který gril je nejlepší na světě, ale který je ten nejlepší pro mě,“ dodává Jan Mach.
Zjistili jsme například, že jeden z testovaných grilů měl nejlepší výsledky grilování, ale jeho kapacita nebyla dostatečná pro chystaný koncept klienta. Takže až se budete rozhodovat pro koupi konkrétní technologie do gastro-provozu (a nemusí to být zrovna gril, ale třeba také pizza pec nebo jiná zařízení), nezapomeňte, že je zde kdykoliv možnost testovací jízdy na různých strojích ve stejném čase. Kontaktujte nás: tel. 777 223 190.