Exkluzivní řada HI-LINE společnosti ORVED – zosobnění těch nejpokročilejších technologií. Kompaktní, vysoce výkonné a elegantní stroje, které se stávají skutečným spolupracovníkem v kuchyni a asistují i při nejnáročnějších přípravách.

MODELOVÁ ŘADA IDEA HI-LINE

Myšlenka se stala realitou! Realizovali jsme vše, co se zdálo nemožné. Dotykové a plně vybavené balicí stroje pro kuchyně.

Nové 5″ smart-touch rozhraní umožňuje pouhým dotykem posouvat obsah na obrazovce, vybrat jeden z Chef programů nebo nastavit vlastní parametry.

Síla je ve vašich rukou: bez omezení nastavte, vyberte si vakuové balení, které preferujete, Idea Hi-Line se postará o zbytek.

VLASTNOSTI A FUNKCE

SMART-TOUCH PANEL

ORVED představuje první profesionální vakuový komorový stroj s 5“ dotykovým panelem, inteligentním barevným rozhraním s iVacuumControl. Není to jednoduchý balicí stroj. Dokáže připravit vaše jídlo přesně tak, jak zadáte, pokaždé a nezáleží na tom, kdo spotřebič používá.

SENZOR ABSOLUTNÍHO TLAKU

Senzor absolutního tlaku zaručuje „dokonalé vakuum“ za všech okolností, bez ohledu na tlak vzduchu a povětrnostní podmínky. Stroj automaticky zastaví odsávání vzduchu, jakmile je dosaženo nastaveného procenta vakua. Pro konkrétní produkty nebo speciální procesy je také možné nastavit extra dobu vakuování až 60 sekund.

EXKLUZIVNÍ CHEF PROGRAMY

IDEA HI-LINE obsahuje exkluzivní programy vyvinuté ve spolupráci se špičkovými šéfkuchaři pro zajištění dokonalého vakua jakýchkoli potravin, a to i tekutých a bez jakéhokoli dozoru. Dokonalé vakuum je synonymem pro dlouhou trvanlivost a zachování chutí a vlastností produktu.

VYSOCE ODOLNÁ VAKUOVÁ KOMORA

Vakuová komora firmy Orved je vyrobena procesem hydroformingu, který zajišťuje hladké povrchy, zaoblené rohy, rovnoměrnou tloušťku pro snadné čištění a dlouhotrvající kvalitu.

MODELOVÁ ŘADA EVOX HI-LINE

Spojení italského designu s technologickými inovacemi vedlo k vzniku řady Evox 31 Hi-Line.

Kompaktní, extra rychlý a stylový pomocník je vybaven elegantním dotykovým panelem a 5 exkluzivními Chef programy.

Marinování a tvorba fúzí (nálevů) se tak děje automaticky a mnohem rychleji. Robustní a spolehlivý stroj je vyrobený z materiálů té nejvyšší kvality a snoubí v sobě všechny inovace a tradici značky Orved.

VLASTNOSTI A FUNKCE

DESIGN MADE IN ITALY

Vakuový balicí stroj s exkluzivním a inovativním designem řady Evox, se perfektně hodí do místností s omezeným prostorem. Tento vakuový balicí stroj zajišťuje snadný a bezpečný proces vakuového balení díky senzoru absolutního tlaku a přednastaveným programům pro maximální vakuum v sáčcích a nádobkách. Kompaktní, extrémně rychlý a nezbytný, s přednastavenými úrovněmi vakua pro různé potřeby balení.

SENZOR ABSOLUTNÍHO TLAKU

Senzor absolutního tlaku zaručuje „dokonalé vakuum“ za všech okolností, bez ohledu na tlak vzduchu a povětrnostní podmínky. Stroj automaticky zastaví odsávání vzduchu, jakmile je dosaženo nastaveného procenta vakua. Pro konkrétní produkty nebo speciální procesy je také možné nastavit extra dobu vakuování až 60 sekund.

DOTYKOVÝ PANEL S 5 CHEF PROGRAMY

Kompaktní, velmi rychlá a nezbytná, tato řada představuje elegantní dotykový panel, přednastavené programy pro snadné a rychlé vakuové balení jakýchkoli produktů (ideální pro balení tekutin) a 5 exkluzivních cyklů „Chef“ pro marinování, vytváření fúzí (nálevů) a mnoho dalšího automaticky a bez nutnosti dohledu. Je vybaven PLYNEM pro balení v modifikované atmosféře. Robustní, spolehlivý a vyrobený z vysoce kvalitních materiálů.

 

Vhodné pro: restaurace, lahůdkářství, kavárny, cukrárny, bary a řeznictví. 

Kontaktujte nás

Zajímají vás produkty Orved nebo obecné informace o vakuovém vaření a balení? Jsme Vám vždy k dispozici, neváhejte nás kontaktovat.

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.