orved

Výhody vakuového vaření

Výhody vakuového vaření

Vaření sous-vide

Výhody vakua se neomezují pouze na fázi skladování produktu, ale rozšiřují se také na přípravu finální misky. Tato technika se ve skutečnosti stává cenným spojencem každého progresivního kuchaře.

 

Rychlé snížení teploty:

poskytuje větší flexibilitu při používání surovin: stejnou přísadu lze použít pro různé přípravky

 

Lepší regulace teplot vaření:

tudíž větší flexibilita i v této oblasti, s nejméně 4 různými systémy (vaření s rychlým tepelným nastavením, vaření s pomalým tepelným nastavením, vaření s tepelným poklesem, vaření s pokročilým delta –t)

Filet
Filet

 

Větší rovnoměrnost vaření a homogenita produktu:

Výsledkem je zesílení chutí a lepší intenzita barev.

 

Vroucí voda pod 100 stupňů:

S vakuovou technikou existuje možnost použít extrémně nižší teploty ve srovnání s tradičním vařením, které jsou zásadní pro zachování nezměněných i těch nejjemnějších organoleptických složek, jako jsou barvy a chuť.

KONTAKTUJTE NÁS

Máte zájem o nezávaznou ukázku konkrétní technologie? Nebo se chcete zúčastnit některé z prezentačních akcí Gastro Mach v našem showroomu? Pošlete nám zprávu a my vás budeme obratem kontaktovat.

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.