„V mé rodině neřešíme problémy, ale přijímamé výzvy!“
Jan Mach
jednatel
Tito milí skromní lidé z drsného severu v jesenickém podhůří jsou připraveni plnit vaše neskromná přání, touhy a potřeby
jednatel
tel. +420 777 223 023
e-mail: j.mach(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy Zimbabwe získalo nezávislost.
Charakteristika: Většinou ví a když náhodou neví, tak dělá, že ví a dělá to tak dobře, že všichni mají pocit, že opravdu ví, aby se nakonec ukázalo, že fakt věděl.
Přínos pro Gastro Mach: Všechny zaměstnance přijal za členy své rodiny a vydal zákaz používat slovo „problém“.
Jak ho vidí kolegové: Vlídný šéf, který naslouchá.
Volejte, když: …hledáte někoho, kdo vám pomůže zhmotnit vize.
majitel, otec zakladatel
tel. +420 608 883 774
e-mail: p.mach(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy Kevin Budden odchytil živého taipana velkého.
Charakteristika: Diář má plný věcí, které ještě musí stihnout a nehodlá to vzdát, protože čas plyne jen tak, jak chceme my.
Přínos pro Gastro Mach: Je jako vychovatel ve školní družině, který mlčky dozoruje a občas okřikne. Nezlobte! Zpomalte!
Jak ho vidí kolegové: Zkušenou radou nasměruje, břitkým humorem odlehčí situaci. Respect boss!
Volejte, když: …jste se nedovolali nikomu jinému.
vedoucí obchodního týmu
tel. + 420 724 384 995
e-mail: l.halas(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy byla dokončena přehradní hráz Švihov.
Charakteristika: Říkal si Hurikán, rychlý jak blesk,
ulicí zahřmělo, pak jen slabý třesk.
Přínos pro Gastro Mach: Dokáže uspokojit i ty nejnáročnější klienty a nepoužívá slovo „problém“.
Jak ho vidí kolegové: ochota a obětavost v pevném, plynném i kapalném skupenství.
Volejte, když: … chcete dodat a nainstalovat pizza pec o rozměrech 2x2x2 metry v podpalubí botelu na Vltavě, kam vede schodiště o šířce max 80cm.
vedoucí servisního týmu
tel. + 420 734 432 541
e-mail: m.brezina(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy v Bukurešti zahájili provoz metra.
Charakteristika: „Velikost člověka se neměří délkou ani výškou, nýbrž zásadami“.
Přínos pro Gastro Mach: Neústupný ve svých postojích a tvrdý vyjednavač, přičemž nikdy nepoužije slovo „problém“.
Jak ho vidí kolegové: zespodu
Volejte, když: … máte pocit, že i poslední jistoty tohoto světa selhávají.
produktový manažer
tel. + 420 777 738 549
e-mail: f.chovanec(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy byla Indira Gándhíová podruhé zvolena indickou premiérkou.
Charakteristika: „Najděte nejlepší lidi, delegujte zodpovědnosti a dozorujte chod dějin.“
Přínos pro Gastro Mach: Dokáže přesně pojmenovat nepříjemnou až kritickou situaci a vymyslet řešení, aniž by se jen náznakem přiblížil ke slovu „problém“.
Jak ho vidí kolegové: kamarádský lídr, co nikdy nezvýší hlas.
Volejte, když: … hovoříte plynně všemi světovými jazyky s výjimkou češtiny.
obchodník pro klíčové zákazníky
tel. + 420 725 520 607
e-mail: r.odstrcil(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy vznikla Světová organizace duševního vlastnictví.
Charakteristika: „Obchodní příležitosti jsou jako autobusy – vždy přijede další.“
Přínos pro Gastro Mach: Již dávno předtím, než byl přijat do naší rodiny, nepoužíval slovo „problém.“
Jak ho vidí kolegové: Je to vůbec člověk?
Volejte, když: … máte úspěch, máte cíle, víte co chcete, a přesto cítíte se nějak odstrčení ?
obchodník
tel. + 420 777 223 190
e-mail: r.tichanek(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy v Praze – Michli otevřeli největší pekárnu v zemi.
Charakteristika: „Jako obchodník nemusíte hned vidět výsledky, ale potřebujete cítit progres.“
Přínos pro Gastro Mach: Výborně mapuje terén a slovo „problém“ je mu stejně cizí, jako všechny ostatní neřesti.
Jak ho vidí kolegové: Vytrvalý a cílevědomý. Přátelský a věrný. Přítulný. Hodí se k dětem i do bytu.
Volejte, když: … chystatě fajnu knajpu gděsi v kraji razovitem.
obchodník
tel. + 420 603 833 070
e-mail: m.hejda(zavináč)gastromach.cz
Narozen: Na den přesně sedm let po Gagarinově vesmírném dobrodružství. Ha, kdy to bylo?
Charakteristika: „V dětství chtěl být Trautenberg, ale je z něj Krakonoš – chodí světem a trousí dobro.“
Přínos pro Gastro Mach: Když celoživotní cukrář zjistí, že maso je maso, pak je to vždy přínosné pro všechny strany.
Jak ho vidí kolegové: Jednou za čas, když z bohem zapomenuté Prahy zabrousí do centra všeho dění v Jeseníku.
Volejte, když: … nevíte, co s penězi. Co ještě nemám? Aha, hospodu. Komu zavolám?
marketingový specialista
tel. + 420 777 223 191
e-mail: g.vlkova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy byla dokončena stavba Koupaliště Strážisko.
Charakteristika: „Tančí s vlky. Stojí s pěstí.“
Přínos pro Gastro Mach: V životě neřekla slovo „problém“. Má pro svízelné situace zcela jiné výrazy.
Jak ji vidí kolegové: Do kanceláří Gastro Mach přinesla humor, sebeironii, dobrou náladu. Dále osvícenství, písmo, víru…
Volejte, když: …hledáte hodnotu a chcete ji kreativně uchopit.
kuchařský specialista
tel. + 420 603 108 959
e-mail: l.forgac(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy se točil Discopříběh.
Charakteristika: „Žije si svůj Discopříběh.“
Přínos pro Gastro Mach: V kuchyních rozdá čistou radost a živočišné štěstí.
Jak ho vidí kolegové: Milé a sympatické multikulturní obohacení z blízkého východu.
Volejte, když: … potřebujete poradit, jak se co zapíná, vypíná, hasí, kudy utíkat atd.
kuchařský specialista
tel. + 420 775 146 890
e-mail: m.tomes(zavináč)gastromach.cz
Narozen: … v roce, kdy v Otrokovicích otevřeli pneumatikárnu n.p. Rudý říjen
Charakteristika: „Máte štěstí, že jdu zrovna kolem.“
Přínos pro Gastro Mach: Je výborný při práci s pánví. Nejen v kuchyni.
Jak ho vidí kolegové: Chodí včas, skvěle vaří a má u toho dobrou náladu.
Volejte, když: … celý život krájíte cibuli pravačkou a chcete to umět levačkou.
účtárna, fakturace
tel. + 420 773 077 216
e-mail: k.hanuskova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy byl objeven prvek bohrium
Charakteristika: „Vítr v Jeseníkách bývá neklidný, jako spánek naší účetní.“
Přínos pro Gastro Mach: Je opravdovým hrdinstvím neříkat „problém“ ani ve chvílích, kdy jednáte se sociálkou, berňákem, pojišťovnou, bankami…
Jak ji vidí kolegové: Každá párty má svoji bohyni.
Volejte, když: … jste po splatnosti naší faktury a mrzí vás to.
servisní dispečink
tel. + 420 601 188 766
e-mail: j.hlavnickova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v dobách, kdy se mobilům říkalo vysílačky.
Charakteristika: „Když třikrát ji odbudeš, ona počtvrté se vrací“
Přínos pro Gastro Mach: Když se má něco zařídit, můžeme se spolehnout, že to zařídí. To přece není „problém.“
Jak ji vidí kolegové: Rázná a precizní plánovačka, kterou nelze přeskočit, ani obejít.
Volejte, když: … nevolejte, zavolá sama. Několikrát.
vedoucí prodejny, fakturace
tel. + 420 777 223 195
e-mail: h.andrusikova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy ekonom John Muth zformuloval hypotézu racionálních očekávání
Charakteristika: „Luny svit v oku žár, i letící listí ve vzduchu ustrne a … šumí.“
Přínos pro Gastro Mach: Striktně hlídá, jestli někdo z kolegů neřekl, že je něco „problém.“
Jak ji vidí kolegové: Každá rodina má svoji hlavu. A každá hlava má svůj krk, který tou hlavou otáčí. Ona je krkem naší firmy – rodiny.
Volejte, když: … potřebujete rychlou odpověď na cokoliv.
příprava a realizace zakázek
tel. + 420 777 223 194
e-mail: k.tulis(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy byl založen Československý svaz žen
Charakteristika: „Již mnoho let se potácí na vyšlapaných stezkách mezi sídlem Gastro Mach, fotbalovým stadionem v Jeseníku a anglickou Premier League.“
Přínos pro Gastro Mach: Co řekne, to platí. Pokud se zrovínka nespletl.
Jak ho vidí kolegové: Klidná síla.
Volejte, když: … se něco někam mělo vejít a ono se to tam nevlezlo.
příprava a realizace zakázek
tel. + 420 727 846 191
e-mail: m.marecek(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy byl objeven měsíc Pluta Charon
Charakteristika: „Rozvážnost je umění života.“
Přínos pro Gastro Mach: Třikrát měří, čtyřikrát překontroluje, dvakrát zkonzultuje, a pak bez „problému“ řízne.
Jak ho vidí kolegové: Šíří kolem sebe jistotu a záruku, že nic se nestane jen tak.
Volejte, když: … sháníte úřední dokument potvrzující, že umístění plynového sporáku v chladicí věži jaderného reaktoru je zcela v pořádku.
rozpočtář, podpora obchodu
tel. + 420 720 968 556
e-mail: m.czedron(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy vznikly Google, iDnes, Lupa a Unie Svobody
Charakteristika: „Štěňátko v kleci plné lvů, tygřic a divokých prasat.“
Přínos pro Gastro Mach: Drasticky sráží věkový průměr, což z něj dělá jednoho z nejdůležitějších členů rodiny.
Jak ho vidí kolegové: První v práci, první na obědě, první ve firemním bazénu. Jednička čehokoliv.
Volejte, když: … se chcete ujistit, že rozumíte žargonu nastupující generace.
rozpočtář, podpora obchodu
tel. + 420 603 331 121
e-mail: j.stojcevova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy první Bulhar letěl do kosmu.
Charakteristika: „Pečení je radost – Jitka je pečení.“
Přínos pro Gastro Mach: Nová důležitá kostička v Tetrisu obchodního procesu firmy.
Jak ji vidí kolegové: Milá, klidná, mírná a usměvavá. Něco jako Ribanna.
Volejte, když: … jste si mysleli, že je to drahé a přitom je to levné.
logistika, podpora realizací
tel. + 420 725 520 169
e-mail: j.hermankova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy George Orwell nenapsal svůj slavný román 1984.
Charakteristika: „Pro pírko přes plot skočí, kamion objedná. Šťastná to žena!“
Přínos pro Gastro Mach: Obava, že by snad někdy řekla „problém“, ji naučila pro jistotu přestat používat všechna slova na „p“.
Jak ji vidí kolegové: Zodpovědná a spolehlivá, bojovnice za dodržování pravidel a postupů.
Volejte, když: … auto, které mělo přijet se zbožím ve 13:23, přijelo až ve 13:27.
hlavní technik
tel. + 420 725 524 966
e-mail: o.tomanik(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy se narodil slavný indonéský herec Iko Uwais.
Charakteristika: „Žije a koná v souladu s přírodou. Příroda se vyvíjí v souladu s ním.“
Přínos pro Gastro Mach: Slovo „problém“ flexibilně nahradil jinými, nepublikovatelnými výrazy.
Jak ho vidí kolegové: Celé hodiny dokáže rozebírat zásadní témata, například proč je sex povolen od patnácti, ale sledování porna až od osmnácti.
Volejte, když: … chcete slyšet obsazovací tón.
projektant
tel. + 420 601 189 333
e-mail: j.sasinka(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy padla ta demokracie a začala se budovat Berlínská zeď. Nebo naopak.
Charakteristika: „Motorkář, jenž vyměnil statiku budov za návrhy kuchyní, protože žrádlo je žrádlo.“
Přínos pro Gastro Mach: Hned první den v nové práci řekl „problém“ a měl problém. Od té doby se drží.
Jak ho vidí kolegové: Nová krev, nová naděje. Když to nepodělá, může být legendou.
Volejte, když: … nemůžete spát ani kvůli těm nejmenším detailům v projektu vašeho nového provozu.
projektant, architekt
tel. + 420 724 448 241
e-mail: p.kovarikova(zavináč)gastromach.cz
Narozena: v roce, kdy stát Salvador začal jako první na světě slavit Den nenarozených dětí.
Charakteristika: „Vystudovaná architektka, která by jednou ráda navrhla kulatý konvektomat, křišťálový sporák a růžovou myčku. Zatím to má zakázané.
Přínos pro Gastro Mach: Chodí včas, nemluví sprostě a nikdy neparkuje na šéfově místě. To je slibný začátek.
Jak ji vidí kolegové: Svěží vánek do stojatých vod našeho gastro života. Věkový průměr snížila, průměr šarmu pozvedla.
Volejte, když: … se chcete pokusit pochopit čáry, šipky a symboly našeho srozumitelného gastro výkresu.
projektant
tel. + 420 725 931 520
e-mail: t.rusky(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce, kdy byla objevena Laoská skalní krysa
Charakteristika: Navzdory svému jménu nikdy nebyl v Rusku, tudíž o životě neví vůbec nic.
Přínos pro Gastro Mach: Nikdy neříká, že je něco „problém“ – rovnou řekne, že se na to může…
Jak ho vidí kolegové: V žebříčku divnosti poskočil do vyšších pater po zjištění, že je brankářem v okresním přeboru za tým TJ Jiskra Velká Kraš.
Volejte, když: … jste stavěli kuchyň s výkresem vzhůru nohama a potřebujete zachránit, co půjde.
správa a procesy ERP/CRM
tel. + 420 722 950 814
e-mail: j.kovarik(zavináč)gastromach.cz
Narozen: v roce kdy Tim Berners-Lee publikoval v CERNu první webovou stránku a položil tak základ internetu. To nemůže být náhoda.
Charakteristika: „Již druhý historický šermíř v dějinách této firmy. To nemůže být náhoda.“
Přínos pro Gastro Mach: Plánuje podnikové zdroje, klíčové procesy, řídí provozní systémy a databáze. To nám tu ještě scházelo.
Jak ho vidí kolegové: Má na starosti procesy ERP / CMR. Holky to rajcuje, kluci závidí…
Volejte, když: ….jste zastánci minimalismu, kritického myšlení a hrajete Dungeons & Dragons.
vedoucí montáží
Narozen: ano
Charakteristika: Cesta jak vstoupit do dějin je dlouhá, klikatá, plná nástrah a odboček.
Přínos pro Gastro Mach: Lety prověřený montážní lídr a naše strategická zbraň každé realizační akce.
Jak ho vidí kolegové: Vtipný, hodný, pozorný a kamarádský. Doslova pro každou špatnost.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
montážní technik
Narozen: ano
Charakteristika: Přestup století aneb jak provést upgrade z kamionové přepravy na gastro dálnici.
Přínos pro Gastro Mach: Když má svůj den, je nedostižný v odvedených výkonech. Když ho nemá, raději zaspí.
Jak ho vidí kolegové: Je tu s námi rád, jsme tu rádi s ním.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
servisní technik
Narozen: ano
Charakteristika: Ochotnický divadelník a pornoherec na sklonku aktivní kariéry
Přínos pro Gastro Mach: Nezná bolest.
Jak ho vidí kolegové: Břitký humor, bodrá mysl, za uchem startka bez filtru.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
servisní technik
Narozen: ano
Charakteristika: Nezadržitelný pilot na trasách mezi gastro provozy.
Přínos pro Gastro Mach: Bez zbytečných řečí přijme úkol a bez zbytečných řečí oznámí jeho splnění.
Jak ho vidí kolegové: Tváří se, že se ho to netýká a pak s kytarou v ruce vystřihne přepychově Diánu.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
servisní technik
Narozen: ano
Charakteristika: Úrodnou Hanou vyměnil za drsné horstvo Jeseníků, kde se stal dalším gastronautem.
Přínos pro Gastro Mach: Spolehlivý pěšák v minovém poli gastronomie. Zavoláme – poradíme – opravíme!
Jak ho vidí kolegové: Mění jména, zachovává tvář. Neústupný v názorech, co na srdci, to na jazyku.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
sklad / expedice / správa budovy / servisní podpora
Narozen: ano
Charakteristika: „I skladník v Gastro Mach si může přečíst Vergilia v originále.“
Přínos pro Gastro Mach: Každý díl má své místo, sem mi nelozte, tohle mi neberte. raději už běžte!
Jak ho vidí kolegové: Nejlepší manažer skladových zásob od dob zavedení pozice manažer skladových zásob.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
sklad / expedice / správa budovy / servisní podpora
Narozen: ano
Charakteristika: „Každé větší společenství potřebuje svého Pablo Escobara.“
Přínos pro Gastro Mach: Odešel oknem a po dvou letech se vrátil střechou. Zkušenější, silnější, objemnější.
Jak ho vidí kolegové: „Větší než malé množství humoru.“
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!
montážní technik
Narozen: ano
Charakteristika: „Fotky kradou duše. Indiáni kradou fotky.“
Přínos pro Gastro Mach: Šel okolo a zeptal se, jestli nám může nějak pomoct. Pomohl a když se nám ho nepodařilo odehnat, tak jsme si ho nechali.
Jak ho vidí kolegové: Je frapidní a to se všem líbí.
Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!