NÁŠ TÝM

"V mé rodině neřešíme problémy, ale přijímamé výzvy!"
Jan Mach
jednatel

Náš tým

Tito milí skromní lidé z drsného severu v jesenickém podhůří jsou připraveni plnit vaše neskromná přání, touhy a potřeby

Gastro Team

Jan Mach

jednatel
tel. +420 777 223 023
e-mail: j.mach(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy Zimbabwe získalo nezávislost.

Charakteristika: Většinou ví a když náhodou neví, tak dělá, že ví a dělá to tak dobře, že všichni mají pocit, že opravdu ví, aby se nakonec ukázalo, že fakt věděl.

Přínos pro Gastro Mach: Všechny zaměstnance přijal za členy své rodiny a vydal zákaz používat slovo “problém”.

Jak ho vidí kolegové: Vlídný šéf, který naslouchá.

Volejte, když: …hledáte někoho, kdo vám pomůže zhmotnit vize.

Petr Mach

Petr Mach

majitel, otec zakladatel
tel. +420 608 883 774
e-mail: p.mach(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy Kevin Budden odchytil živého taipana velkého.

Charakteristika: Diář má plný věcí, které ještě musí stihnout a nehodlá to vzdát, protože čas plyne jen tak, jak chceme my.

Přínos pro Gastro Mach: Je jako vychovatel ve školní družině, který mlčky dozoruje a občas okřikne. Nezlobte! Zpomalte!

Jak ho vidí kolegové: Zkušenou radou nasměruje, břitkým humorem odlehčí situaci. Respect boss!

Volejte, když: …jste se nedovolali nikomu jinému.

Ing. Libor Halas

vedoucí obchodního týmu
tel. + 420 724 384 995
e-mail: l.halas(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla dokončena přehradní hráz Švihov.

Charakteristika: Říkal si Hurikán, rychlý jak blesk,
ulicí zahřmělo, pak jen slabý třesk.

Přínos pro Gastro Mach: Dokáže uspokojit i ty nejnáročnější klienty a nepoužívá slovo “problém”.

Jak ho vidí kolegové: ochota a obětavost v pevném, plynném i kapalném skupenství.

Volejte, když: … chcete dodat a nainstalovat pizza pec o rozměrech 2x2x2 metry v podpalubí botelu na Vltavě, kam vede schodiště o šířce max 80cm.

Michal Březina

Michal Březina

vedoucí servisního týmu
tel. + 420 734 432 541
e-mail: m.brezina(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy v Bukurešti zahájili provoz metra.

Charakteristika: “Velikost člověka se neměří délkou ani výškou, nýbrž zásadami”.

Přínos pro Gastro Mach: Neústupný ve svých postojích a tvrdý vyjednavač, přičemž nikdy nepoužije slovo “problém”.

Jak ho vidí kolegové: zespodu

Volejte, když: … máte pocit, že i poslední jistoty tohoto světa selhávají.

František Chovanec

FRANTIŠEK CHOVANEC

produktový manažer
tel. + 420 777 738 549
e-mail: f.chovanec(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byla Indira Gándhíová podruhé zvolena indickou premiérkou.

Charakteristika: „Najděte nejlepší lidi, delegujte zodpovědnosti a dozorujte chod dějin.“

Přínos pro Gastro Mach: Dokáže přesně pojmenovat nepříjemnou až kritickou situaci a vymyslet řešení, aniž by se jen náznakem přiblížil ke slovu „problém“.

Jak ho vidí kolegové: kamarádský lídr, co nikdy nezvýší hlas.

Volejte, když: … hovoříte plynně všemi světovými jazyky s výjimkou češtiny.

Radek Odstrčil

RADEK ODSTRČIL

obchodník pro klíčové zákazníky
tel. + 420 725 520 607
e-mail: r.odstrcil(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy vznikla Světová organizace duševního vlastnictví.

Charakteristika: „Obchodní příležitosti jsou jako autobusy – vždy přijede další.“

Přínos pro Gastro Mach: Již dávno předtím, než byl přijat do naší rodiny, nepoužíval slovo „problém.“

Jak ho vidí kolegové: Je to vůbec člověk?

Volejte, když: … máte úspěch, máte cíle, víte co chcete, a přesto cítíte se nějak odstrčení ?

Roman Tichánek

ROMAN TICHÁNEK

obchodník
tel. + 420 777 223 190
e-mail: r.tichanek(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy v Praze – Michli otevřeli největší pekárnu v zemi.

Charakteristika: „Jako obchodník nemusíte hned vidět výsledky, ale potřebujete cítit progres.“

Přínos pro Gastro Mach: Výborně mapuje terén a slovo „problém“ je mu stejně cizí, jako všechny ostatní neřesti.

Jak ho vidí kolegové: Vytrvalý a cílevědomý. Přátelský a věrný. Přítulný. Hodí se k dětem.

Volejte, když: … chystatě fajnu knajpu gděsi v kraji razovitem.

Jiří Krajdl

Jiří Krajdl

obchodník
tel. + 420 778 728 191
e-mail: j.krajdl(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byl objeven nový druh kosatky jižní.

Charakteristika: “Pivo má být studené, polívka teplá. A zbytek jsou blbosti.”

Přínos pro Gastro Mach: Tajná zbraň nového způsobu školního stravování.

Jak ho vidí kolegové: Vytrvalý a cílevědomý. Přátelský a věrný. Přítulný. Hodí se kamkoliv.

Volejte, když: … ve vaší školní jídelně je půlka buchet už zase spálená a druhá půlka nedopečená, takže tu troubu z roku 1987 už je fakt načase vyměnit.

Kateřina Hanúsková

KATEŘINA HANÚSKOVÁ

účtárna, fakturace
tel. + 420 773 077 216
e-mail: k.hanuskova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy byl objeven prvek bohrium

Charakteristika: „Vítr v Jeseníkách bývá neklidný, jako spánek naší účetní.“

Přínos pro Gastro Mach: Je opravdovým hrdinstvím neříkat „problém“ ani ve chvílích, kdy jednáte se sociálkou, berňákem, pojišťovnou, bankami…

Jak ji vidí kolegové: Každá párty má svoji bohyni.

Volejte, když: … jste po splatnosti naší faktury a mrzí vás to.

Jana Hlaváčková

JANA HLAVNIČKOVÁ

servisní dispečink
tel. + 420 601 188 766
e-mail: j.hlavnickova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v dobách, kdy se mobilům říkalo vysílačky.

Charakteristika: „Když třikrát ji odbudeš, ona počtvrté se vrací“

Přínos pro Gastro Mach: Když se má něco zařídit, můžeme se spolehnout, že to zařídí. To přece není „problém.“

Jak ji vidí kolegové: Rázná a precizní plánovačka, kterou nelze přeskočit, ani obejít.

Volejte, když: … nevolejte, zavolá sama. Několikrát.

Helena Andrušíková

HELENA ANDRUŠÍKOVÁ

vedoucí prodejny, fakturace
tel. + 420 777 223 195
e-mail: h.andrusikova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy ekonom John Muth zformuloval hypotézu racionálních očekávání

Charakteristika: „Luny svit v oku žár, i letící listí ve vzduchu ustrne a … šumí.“

Přínos pro Gastro Mach: Striktně hlídá, jestli někdo z kolegů neřekl, že je něco „problém.“

Jak ji vidí kolegové: Každá rodina má svoji hlavu. A každá hlava má svůj krk, který tou hlavou otáčí. Ona je krkem naší firmy – rodiny.

Volejte, když: … potřebujete rychlou odpověď na cokoliv.

Karel Tulis

KAREL TULIS

příprava a realizace zakázek
tel. + 420 777 223 194
e-mail: k.tulis(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byl založen Československý svaz žen

Charakteristika: „Již mnoho let se potácí na vyšlapaných stezkách mezi sídlem Gastro Mach, fotbalovým stadionem v Jeseníku a anglickou Premier League.“

Přínos pro Gastro Mach: Co řekne, to platí. Pokud se zrovínka nespletl.

Jak ho vidí kolegové: Klidná síla.

Volejte, když: … se něco někam mělo vejít a ono se to tam nevlezlo.

Marián Mareček

Ing. MARIÁN MAREČEK

příprava a realizace zakázek
tel. + 420 727 846 191
e-mail: m.marecek(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy byl objeven měsíc Pluta Charon

Charakteristika: „Rozvážnost je umění života.“

Přínos pro Gastro Mach: Třikrát měří, čtyřikrát překontroluje, dvakrát zkonzultuje, a pak bez „problému“ řízne.

Jak ho vidí kolegové: Šíří kolem sebe jistotu a záruku, že nic se nestane jen tak.

Volejte, když: … sháníte úřední dokument potvrzující, že umístění plynového sporáku v chladicí věži jaderného reaktoru je zcela v pořádku.

Táňa Ostrá

TAŤÁNA OSTRÁ

nabídky, podpora obchodu
tel. + 420 725 931 523
e-mail: t.ostra(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy byla v Německu rozpuštěna literární skupina Gruppe 47

Charakteristika: „Poznámkový blok z dominantního sektoru A2 přesunula do ergonomicky mnohem výhodnější polohy v sektoru B5“

Přínos pro Gastro Mach: Hrozba nedodržení termínu pro odevzdání zkompletované nabídky je pro ni noční můrou, ale nikoliv „problémem“.

Jak ji vidí kolegové: Nejlepší nabídkářka v dějinách této firmy a možná i dříve.

Volejte, když: … jdete hrát volejbal a je vás lichý počet.

Janča

JANA HEŘMÁNKOVÁ

logistika, podpora realizací
tel. + 420 725 520 169
e-mail: j.hermankova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy George Orwell nenapsal svůj slavný román 1984.

Charakteristika: „Pro pírko přes plot skočí, kamion objedná. Šťastná to žena!“

Přínos pro Gastro Mach: Obava, že by snad někdy řekla „problém“, ji naučila pro jistotu přestat používat všechna slova na „p“.

Jak ji vidí kolegové: Zodpovědná a spolehlivá, bojovnice za dodržování pravidel a postupů.

Volejte, když: … auto, které mělo přijet se zbožím ve 13:23, přijelo až ve 13:27.

ONDŘEJ TOMANÍK

hlavní technik
tel. + 420 725 524 966
e-mail: o.tomanik(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy se narodil slavný indonéský herec Iko Uwais.

Charakteristika: „Žije a koná v souladu s přírodou. Příroda se vyvíjí v souladu s ním.“

Přínos pro Gastro Mach: Slovo „problém“ flexibilně nahradil jinými, nepublikovatelnými výrazy.

Jak ho vidí kolegové: Celé hodiny dokáže rozebírat zásadní témata, například proč je sex povolen od patnácti, ale sledování porna až od osmnácti.

Volejte, když: … chcete slyšet obsazovací tón.

Jakub Šašinka

Jakub Šašinka

projektant
tel. + 420 601 189 333
e-mail: j.sasinka(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy padla ta demokracie a začala se budovat Berlínská zeď. Nebo naopak.

Charakteristika: „Motorkář, jenž vyměnil statiku budov za návrhy kuchyní, protože žrádlo je žrádlo.“

Přínos pro Gastro Mach: Hned první den v nové práci řekl “problém” a měl problém. Od té doby se drží.

Jak ho vidí kolegové: Nová krev, nová naděje. Když to nepodělá, může být legendou.

Volejte, když: … nemůžete spát ani kvůli těm nejmenším detailům v projektu vašeho nového provozu.

Petra Kovaříková

Ing. Arch. Petra Kovaříková

projektant, architekt
tel. + 420 724 448 241
e-mail: p.kovarikova(zavináč)gastromach.cz

Narozena: v roce, kdy stát Salvador začal jako první na světě slavit Den nenarozených dětí.

Charakteristika: “Vystudovaná architektka, která by jednou ráda navrhla kulatý konvektomat, křišťálový sporák a růžovou myčku. Zatím to má zakázané.

Přínos pro Gastro Mach: Chodí včas, nemluví sprostě a nikdy neparkuje na šéfově místě. To je slibný začátek.

Jak ji vidí kolegové: Svěží vánek do stojatých vod našeho gastro života. Věkový průměr snížila, průměr šarmu pozvedla.

Volejte, když: … se chcete pokusit pochopit čáry, šipky a symboly našeho srozumitelného gastro výkresu.

Martin Czedroň

Martin Czedroň

nabídkář, podpora obchodu
tel. + 420 720 968 556
e-mail: m.czedron(zavináč)gastromach.cz

Narozen: v roce, kdy vznikly Google, iDnes, Lupa a Unie Svobody

Charakteristika: „Štěňátko v kleci plné lvů, tygřic a divokých prasat.”

Přínos pro Gastro Mach: Drasticky sráží věkový průměr, což z něj dělá jednoho z nejdůležitějších členů rodiny.

Jak ho vidí kolegové: První v práci, první na obědě, první ve firemním bazénu. Jednička čehokoliv.

Volejte, když: … se chcete ujistit, že rozumíte žargonu nastupující generace.

JIŘÍ JANKŮ

vedoucí montáží

Narozen: ano

Charakteristika: Cesta jak vstoupit do dějin je dlouhá, klikatá, plná nástrah a odboček.

Přínos pro Gastro Mach: Lety prověřený montážní lídr a naše strategická zbraň každé realizační akce.

Jak ho vidí kolegové:  Vtipný, hodný, pozorný a kamarádský. Doslova pro každou špatnost.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Míra

MIROSLAV BARTKOWIAK

montážní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Přestup století aneb jak provést upgrade z kamionové přepravy na gastro dálnici. 

Přínos pro Gastro Mach: Když má svůj den, je nedostižný v odvedených výkonech. Když ho nemá, raději zaspí.

Jak ho vidí kolegové: Je tu s námi rád, jsme tu rádi s ním.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

JIŘÍ KOSTELŇÁK

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Ochotnický divadelník a pornoherec na sklonku aktivní kariéry

Přínos pro Gastro Mach: Nezná bolest.

Jak ho vidí kolegové: Břitký humor, bodrá mysl, za uchem startka bez filtru.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Tomáš

TOMÁŠ SYROVEC

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Nezadržitelný pilot na trasách mezi gastro provozy. 

Přínos pro Gastro Mach: Bez zbytečných řečí přijme úkol a bez zbytečných řečí oznámí jeho splnění.

Jak ho vidí kolegové: Tváří se, že se ho to netýká a pak s kytarou v ruce vystřihne přepychově Diánu.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Martin Zacharopulos

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Úrodnou Hanou vyměnil za drsné horstvo Jeseníků, kde se stal dalším gastronautem.

Přínos pro Gastro Mach: Spolehlivý pěšák v minovém poli gastronomie. Zavoláme – poradíme – opravíme!

Jak ho vidí kolegové: Mění jména, zachovává tvář. Neústupný v názorech, co na srdci, to na jazyku.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

HennyPenny fritéza

Jiří Pelán

servisní technik

Narozen: ano

Charakteristika: Účastník rekonstrukcí historických bitev, jenž padl vícekrát, než je zdrávo.

Přínos pro Gastro Mach: Buď opraví, nebo ukecá.

Jak ho vidí kolegové: Studnice všetečných příběhů a historek z brněnského venkova.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Petr Vořech

Petr Vořech

sklad a servisní podpora

Narozen: ano

Charakteristika: „I skladník v Gastro Mach si může přečíst Vergilia v originále.”

Přínos pro Gastro Mach: Každý díl má své místo, sem mi nelozte, tohle mi neberte. raději už běžte! 

Jak ho vidí kolegové: Nejlepší manažer skladových zásob od dob zavedení pozice manažer skladových zásob.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Roman Teocharis

ROMAN TEOCHARIS

montážní technik

Narozen: ano

Charakteristika: “Fotky kradou duše. Indiáni kradou fotky.”

Přínos pro Gastro Mach: Šel okolo a zeptal se, jestli nám může nějak pomoct. Pomohl a když se nám ho nepodařilo odehnat, tak jsme si ho nechali.

Jak ho vidí kolegové: Je frapidní a to se všem líbí.

Volejte, když: … prosím nevolat, prostě makám!

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.