PIZZA LABORATOŘ

PIZZA není trend, je to ŽIVOTNÍ STYL!

VYZKOUŠEJTE MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO PŘÍPRAVU NEJLEPŠÍ PIZZY

MORELLO FORNI

rotační pizza pec

MORELLO FORNI - rotační pizza pec

Jednoznačný důkaz důmyslných inovací pizza pecí Morello Forni. Elektrická rotační pizza pec s otočným kamenem. Kombinace vysoké kvality, funkčnosti, atraktivního designu a nízkých provozních nákladů. Extrémně rychlá pec bez nutnosti napojení do komína nebo pod digestoř. Morello Forni má dotykové ovládání systému INTELTOUCH, který umožňuje přizpůsobení různých programů přípravy – nastavení rychlosti otáčení kamene, času pečení a míru signalizace dokončení pečícího procesu. Další inovací je možnost doplnění aromatizace – specifického příslušenství pro zajištění charakteristické vůně dřeva. Pec je možno dodat v pěti designových provedeních.
Vyzkoušejte sami

PIZZAMASTER

komorová pizza pec

PIZZAMASTER - komorová pizza pec

Unikátní scandinávský design, jednoduché ovládání a vysoká účelnost. Jedny z nejlepších elektrických pizza pecí na světě. Testována při extrémních teplotách. Spolehlivě a opakovaně peče až do 500°C, což žádná jiná elektrická pec nevydrží. Speciální jívové kameny zaručují přirozenou chuť pečených produktů. A díky patentovanému systému vývinu páry lze v této peci připravovat domácí chleba a řadu dalších pokrmů.
Vyzkoušejte sami

XLT

pásová pizza pec

XLT - pásová pizza pec

Pro velkou produkci, například v rozvážkových pizzeriích, je ideální volbou tento americký výrobce pásových pecí. Jedná se opravdu o pásovou výrobu, kde obsluha na jedné straně položí nazdobenou surovou pizzu a z druhé strany komory vyjede hotová upečená piizza. XLT se vyrábí v elektrických i plynových verzích a v mnoha variantách velikostí pásu. Navíc lze jednotlivé pece s vlastním samostatným ovládáním stavět na sebe a rozšířit tak kapacitu produkce.
Vyzkoušejte sami

SUNMIX

spirálový hnětač těsta

SUNMIX - spirálový hnětač těsta

Jednoduchý, robusní a spolehlivý stroj navržený k zajištění optimálního výkonu zpracování těsta s třífázovým měničem, vhodný pro hydrataci těsta 45% a více. Ovládácí panel je v horní části stroje. Součástí jsou zatahovací kolečka, mísa, spirálové rameno a pevné rameno z nerezové oceli, dva časovače jako standard, invertní otáčení a řemen s převodem. Kryt mísy je také vyroben z nerezové oceli.
Vyzkoušejte sami

ITALMIX

hnětač těsta

ITALMIX - hnětač těsta

Nová řada hnětacích strojů se dvěma rameny navržené pro pekaře, cukráře, výrobce pizzy,... Díky neustálé pozornosti a vývoji nových materiálů a nových technických řešení jsou tyto stroje mimořádně spolehlivé, bezpečné a odolné. Automatický digitální panel používaný k zadání nastavení automatického cyklu, výběr doby zpracování pro rychlost 1 a další pro rychlost 2; stroj se automaticky spustí po zvolenou dobu a přepne z rychlosti 1 na rychlost 2 a zastavení na konci cyklu. Po dokončení provoz, jednoduše těsto vytáhněte stisknutím tlačítka „impuls“ otáčí rotací mísy.
Vyzkoušejte sami

PIZZARELLA

lis na pizzu

PIZZARELLA - lis na pizzu

Poloautomatický lis na pizzu pro formování těsta na pizzu podobně jako připravuje pizzu zkušený pizzaiolo. Těsto je připravováno při pokojové teplotě a díky tomu je bez mechanických vad a neohřívá se. Těsto je přitlačeno horní deskou a manuálně upraveno systémem válečků umístěných pod spodní speciální nepřilnavou pružnou membránou. Výsledkem je připravené těsto pro zdobení v požadované tloušťce ve středu a po obvodu s vyšším lemem, které zajistí po upečení typickou křupavou kůrku ručně připravované pizzy.
Vyzkoušejte sami

GI.METAL

příslušenství pro pizzu

GI.METAL - příslušenství pro pizzu

Lopaty, plechy, mísy, čistící kartáče, krájecí nože, přepravky, vozíky, škrabky a mnoho dalšího příslušenství, bez kterého se neobejde žádná profesionální pizzerie.
Vyzkoušejte sami

Showroom v jeseníku

Součástí showroomu Gastro Mach v krásném podhorském městě Jeseníku je kompletní zázemí pro výrobu pizzy. Každý majitel pizzerie, každá návštěvník z řad mistrů pizzařů, a nebo prostě začátečníci, kteří chtějí rozšířit nabídku ve své restauraci, ti všichni zde najdou to nejlepší vybavení pro přípravu italského zázraku zvaného pizza.

Přijeďte za námi a nezávazně si můžete vyzkoušet technologické novinky a nové trendy v tomto celosvětově velmi populárním segmentu gastronomie. Nabízíme poradenství a školení v oblasti přípravy pizzy.

TESTUJEME
OCHUTNÁVÁME
VYLEPŠUJEME

Nabízíme profesionální poradenství a školení pro podniky

Poskytujeme odborné rady a testování nejen pro samotnou přípravu pizzy, ale nabízíme také řešení a poradenstvím ohledně výběru technologie a příslušenství vhodného pro váš konkrétní koncept.

Například vám můžeme ukázat a sami si můžete vyzkoušet nejlepší metody přípravy těchto produktů:

Všechny školicí kurzy jsou vytvořeny na míru vašim potřebám

KONTAKTUJTE NÁS

Máte zájem o nezávaznou ukázku konkrétní technologie? Nebo se chcete zúčastnit některé z prezentačních akcí Gastro Mach v našem showroomu? Pošlete nám zprávu a my vás budeme obratem kontaktovat.

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.