Inovace

Nové směry, trendy, vize a cíle

Posouváme svět gastronomie kupředu

Kolikrát stačí tak málo: ignorovat vlastní limity, nebát se změny, přijmout novinky

Bocuse d´Or v Praze

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa a Gastro Mach je u toho jako technologický partner! V celostátním kole vybrala Česká akademie Bocuse d’Or,

Číst dále »

Digitální svět a gastronomie

Digitalizaci neúprosně buší na dveře gastronomie. Toto odvětví v posledních měsících celosvětově prokázalo neuvěřitelnou odolnost, ale stále čelí hrozbám nových lockdownů a omezení provozů. Mnoho

Číst dále »

Dřevěné uhlí, nebo plyn?

Malý příspěvek do debaty o grilech na dřevěné uhlí oproti těm plynovým. Která varianta je pro profesionální gastro-provozy lepší? Univerzální řešení, jako vždy, neexistuje, ale

Číst dále »

Otevřená nebo tlaková fritéza?

Šéfkuchař Gregg Brickman z vývojové sekce amerického výrobce fritéz Henny Penny se zamýšlí nad možnostmi využití různých typů fritéz. Proč některé řetězce restaurací rychlého občerstvení

Číst dále »

Jak správně umývat příbory

Můžete se stát opravdovým profesionálem v mytí příborů. Základem je pochopitelně kvalitní mycí stroj, vhodné mycí prostředky a jejich koncentrace. Když už máte toto vyřešené

Číst dále »

Něco nového pro HACCP

Další moderní technologie v gastronomii Všichni, kdo skladují potraviny – a to je v podstatě každý gastronomický nebo potravinářský provoz – mají co do činění

Číst dále »

Kontaktujte nás

Zajímají Vás novinky a trendy v oblasti technologií pro gastro? Pojďte si popovídat o všem, co Vás zajímá.

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Naše unikátní metoda ZIPKA

    Přesvědčte se, jak to děláme.

    Zákazníci nám důvěřují

    Podívejte se, co o nás říkají

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni? Poradíme!







      Přihlášení k odběru novinek

      Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.

      Bocuse d´Or v Praze

      Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa a Gastro Mach je u toho jako technologický partner! V celostátním kole vybrala Česká akademie Bocuse d’Or,

      Read More »

      Kvalita, zelené myšlení a ergonomie?

      Wexiodisk odpovídá ano! EKODESIGN! Už od roku 1972 se filozofie zaměřuje na kvalitu a udržitelnost s životním prostředím na prvním místě. Samozřejmě ruku v ruce s ergonomií a

      Read More »

      Bocuse d´Or v Praze

      Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa a Gastro Mach je u toho jako technologický partner! V celostátním kole vybrala Česká akademie Bocuse d’Or,

      Read More »

      Kvalita, zelené myšlení a ergonomie?

      Wexiodisk odpovídá ano! EKODESIGN! Už od roku 1972 se filozofie zaměřuje na kvalitu a udržitelnost s životním prostředím na prvním místě. Samozřejmě ruku v ruce s ergonomií a

      Read More »