Projekt

Cesta k úsporné a funkční kuchyni bez kompromisů.

Proč je POTŘEBA MÍT projekt?

Právě tehdy, když chcete mít náklady pod kontrolou a stavbu, kde všichni vědí co mají dělat v souvislostech.

pojmenování souvislostí
a návazností

NÁKLADY POD KONTROLOU

MOŽNÁ ETAPIZACE
A VÝHLED DO BUDOUCNA

ZHMOTNĚNÍ VIZÍ

posudky

studie

autorizovaná
projekční činnost

OSVĚDČENÍ O AUTORIZACI​

Když chcete projektovat kuchyně nestačí Vám pouze zkušenosti, talent a nadšení. 

Potřebujete také mít tým lidí, kteří mají vzdělání, osvědčení, zodpovědnost a splní také legislativní rámec celého příběhu. 

Naše projekční oddělení se specializuje na stavby, projekty, které vznikají za účelem stravování osob. 

Zejména pak rekonstrukce stravovacích provozů škol nebo typizované projekty například KFC nebo BURGER KING…., které připravíme, odladíme, vyběháme povolení a dohlédneme na stavbu. 

SPOLUPRÁCE S ARCHITEKTY​

Velmi si vážíme spolupráce s renomovanými projekčními kancelářemi, které nám důvěřují, děkujeme.

Kvalitní projekční podklady, rychlé reakce, skicování, webcally nebo práce na cloudu jsou pro nás samozřejmostí. 

Největším přínosem bývá  náš nadhled, věcné otázky a příklady, které dokážou celou ideu posunout k realitě, kde na konci je úspěšný a úsporný provoz. 

Protože svou práci máme rádi, neomezujeme se jen na místní zvyklosti, ale rádi přinášíme inovace a zkušenosti ze zahraničí, které Vás mohou inspirovat. 

Spolupráce s designéry

Krásno přenecháváme odborníkům. I do našeho gastro oboru již dávno dorazil trend důrazu na design a celkový vizuální dojem. U výdejen, barů a otevřených kuchyní je to naprostá nezbytnost. A jelikož design považujeme za stejně důležitý jako funkčnost a dispoziční řešení projektu, rádi si necháme poradit od těch, kteří to umějí vidět tím správným estetickým pohledem. 

Naše „bratříčkování“ s brněnským Lino Designem již vedlo k realizaci nejednoho zajímavého a velmi povedeného provozu.

Spolupráce s kuchaři

Rádi se učíme, zdokonalujeme se a vůbec. Nejde jen o technologii, ale o celkový přístup. 

Potřebujete vědět, jak se chová jaká technologie, jestli by to kuchaři uměli využít? Jste tady správně…

Máme vlastní kuchařskou laboratoř, kde testujeme, hrajeme si a zároveň seriózně aplikujeme nejmodernější kuchařské postupy a kriticky je hodnotíme. 

Jaký je postup přípravy?

jak to děláme?

Vytváříme moderní kuchařská pracoviště, která snižují provozní náklady a personální zatížení při zachování maximální produkce.

Děláme to tak, že spojujeme gastronomii, design, projektování a hledáme rovnováhu mezi  kvalitou a náklady.

Rádi Vás provedeme od Vaší myšlenky až po samotnou realizaci.

Nečekejte, čím dříve nás oslovíte, tím lépe. U gastroprovozů je opravdu klíčové, aby byl specialista hned na začátku… 

Zpracujeme a připravíme

projektant
výdejní pult
Samoobslužný pult

Proč spolupracovat s námi?

Když potřebujete spojit Vaše vize, architekty, designéry a kuchaře tak, aby všechno do sebe zapadlo

Kontaktujte nás

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Komu jsme s projektem už pomohli

    Naše unikátní metoda ZIPKA

    Přesvědčte se, jak to děláme.

    Zákazníci nám důvěřují

    Podívejte se, co o nás říkají

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.