Přihlaste se a objevte tajemství pefektně usmaženého pokrmu!

V tomto kurzu se ponoříte do umění obalování a smažení, a naučíte se, jak dosáhnout dokonalých výsledků, které potěší každého milovníka smaženého jídla. Co vás na kurzu čeká?

  • Jižanské smažené kuře: Odhalíme tajemství perfektně obaleného a smaženého kuřete, které má křupavý obal a šťavnaté maso uvnitř.
  • Fritování v otevřené a tlakové fritéze: Seznámíme vás s rozdíly mezi fritováním v otevřených a tlakových fritézách od předního výrobce Henny Penny, včetně výhod jako je automatické filtrování a doplňování oleje.
  • Praktické ukázky: Uvidíte na vlastní oči obalování v obalovacím stroji, práci s nejnovější „smart“ fritézou s „touch & swipe“ displejem, a efektivitu tlakové fritézy, která zvládne až osm celých kuřat nebo 100 řízků v jedné várce.
  • Udržovací skříně pro efektivní provoz: Naučíme vás, jak využívat udržovací skříně pro hladký průběh provozní špičky a udržení kvality smažených produktů.

Tento kurz je ideální pro každého, kdo chce nejen zlepšit své dovednosti v oblasti obalování a smažení, ale dozvědět se o špičkových technologií v tomto segmentu.

Přihlaste se a staňte se mistrem v obalování a smažení díky našim odborným tipům, trikům a špičkové technologii!

Kontaktujte nás

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.