Zjistěte více o umění obalování a smažení, a naučte se, jak dosáhnout dokonalých výsledků, které potěší každého milovníka smaženého jídla. Co vás na workshopu čeká?
- Křupavý řízek, šťavnatý holandský řízek, Cordon bleu, masové kuličky: Česká klasika v americké fritéze? Není problém! Velkoobjemová fritéza usmaží až 100 řízků v jedné várce.
- Jižanské smažené kuře: Odhalíme tajemství perfektně obaleného a smaženého kuřete, které má křupavý obal a šťavnaté maso uvnitř.
- Správný výběr fritézy: Který produkt smažit v otevřené, a který v tlakové fritéze? Jaké jsou výhody automatické filtrace?
- Praktické ukázky: Obalování v obalovacím stroji, práce s nejnovější „smart“ fritézou, a efektivitu tlakové fritézy, která v jedné várce usmaží až 11 kg produktu.
- Udržovací skříně pro efektivní provoz: Jak využívat udržovací skříně pro hladký průběh provozní špičky a udržení kvality smažených produktů.