Přihlaste se na workshop a objevte tajemství perfektně usmaženého pokrmu! 20. června v 10:00 v Jeseníku.

Zjistěte více o umění obalování a smažení, a naučte se, jak dosáhnout dokonalých výsledků, které potěší každého milovníka smaženého jídla.      Co vás na workshopu čeká?

  • Křupavý řízek, šťavnatý holandský řízek, Cordon bleu, masové kuličky: Česká klasika v americké fritéze? Není problém! Velkoobjemová fritéza usmaží až 100 řízků v jedné várce.
  • Jižanské smažené kuře: Odhalíme tajemství perfektně obaleného a smaženého kuřete, které má křupavý obal a šťavnaté maso uvnitř.
  • Správný výběr fritézy: Který produkt smažit v otevřené, a který v tlakové fritéze? Jaké jsou výhody automatické filtrace? 
  • Praktické ukázky: Obalování v obalovacím stroji, práce s nejnovější „smart“ fritézou, a efektivitu tlakové fritézy, která v jedné várce usmaží až 11 kg produktu.
  • Udržovací skříně pro efektivní provoz: Jak využívat udržovací skříně pro hladký průběh provozní špičky a udržení kvality smažených produktů.

Přihlaste se a staňte se mistrem v obalování a smažení díky našim odborným tipům, trikům a špičkové technologii!

Kontaktujte nás

    Osobní údaje budou zpracovány v souladu
    se zásadami zpracování osobních údajů.

    Formulář je chráněn pomocí služby reCAPTCHA od Google:
    Ochrana osobních údajů,
    Podmínky použití

    Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

    Přihlášení k odběru novinek

    Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.