POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL

Výrobny, lahůdky, pekárny, řeznictví, farmy

POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL

Velká část technologie, postupů a zkušeností je aplikovatelná i ve výrobnách pokrmů či komponent pokrmů nebo velkých centrálních kuchyních.

Příkladem jsou například velkokapacitní myčky, technologie na transformaci potravin (zrání masa, ryb či salámů), varná technika, míchací kotle, technologie HOT-FILL, velkokapacitní SOUS VIDE, zchlazování vodou, atd…

Jsme vděční, že spolu s výrobci, které v ČR zastupujeme, můžeme přinášet funkční know-how, úspory a novinky.

Pokud hledáte chytrá řešení, kvalitní a úsporné vybavení nebo potřebujete doladit recepturu, vyzkoušet nová řešení, neváhejte se na nás obrátit…

ukazka

Výrobna hotových jídel

Přísná hygiena a nepřetržitý provoz
Zobrazit

MRAZÍRNA S VÝROBOU JÍDEL

Mráz - nerozlučný přítel trvanlivosti
Zobrazit

CENTRÁLNÍ KUCHYNĚ

Ředitelství jídla
Zobrazit

Konzervárna

I konzerva může být delikatesou
Zobrazit

Řeznictví

Poctivý flák masa
Zobrazit

Zpracovna zeleniny

Roste to, jí se to, chutná to
Zobrazit

Lahůdkárny

Něco pro labužníky
Zobrazit

Výrobna těstovin

Pasta - nepřekonatelný italský vynález
Zobrazit
zipka
Kuchař

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.