Společnost Bidfood pořádá ve svém Gastrostudiu v Kralupech nad Vltavou jedinečný seminář o přípravě pravé italské pizzy. V úterý 2. 11. a ve středu 3. 11. je možné volit ze tří časových bloků. Zájemci o účast se mohou hlásit na email: patricie.neumannova@bidfood.cz.
Seminářem budou provázet BARBORA ŠANTOROVÁ, specialistka na italské výrobky z Bidfood ČR, a italský Pizza Maestro FEDERICO PERRONE. Dozvíte se mnoho užitečných informací, jak pracovat s italskou moukou na pizzu, vyzkoušíte si práci s těstem, přípravu pizzy a dalších specialit z vybraných italských surovin. Kurz připravuje Bidfood ve spolupráci se svým italským dodavatelem, společností Molini Pivetti, která je jedním z největších producentů mouky na pizzu v Itálii.
A co s tím máme společného my z Gastro Mach? Správná otázka. Veškeré postupy a produkce na této Pizza Academy budou předváděny na námi dodávaných zařízeních, včetně dominantní italské krásky – pizza pece MORELLO FORNI.
TERMÍNY:
Úterý 2.11.2021 9:30 – 12:00
Úterý 2.11.2021 13:30 – 16:00
Středa 3.11.2021 10:00 – 12:30