AKTUALITY A NOVINKY

Stále se něco děje

V ANGUSFARM SOBĚSUKY ZVOLILI MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO HACCP

Stylová restaurace Angusfarm v Soběsukách u Nepomuku v západních Čechách se rozhodla jít cestou modernizovaného systému měření teplot a hlídání kritických bodů v souladu s HACCP.  Systém se jmenuje SYNSTORES a jeho hlavní předností je, že při zápisu, archivaci zcela odborává “lidský faktor”.

Měření a hlídání nestandardních událostí pomocí čidel a senzorů dává provozu restaurace jistotu, že skladování potravin je v pořádku a také v souladu s platnou legislativou. Záznamy o teplotách se automaticky zapisují do uložiště, které je pro provozního dostupné kdykoliv a odkudkoliv z mobilního telefonu, počítače nebo tabletu.

Ostatně, podívejte se na související video o tom, jak vlastně Synstores v Angusfarm funguje.

Mohlo by vás zajímat

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.