AKTUALITY A NOVINKY

Stále se něco děje

V ANGUSFARM SOBĚSUKY ZVOLILI MODERNÍ ŘEŠENÍ PRO HACCP

Stylová restaurace Angusfarm v Soběsukách u Nepomuku v západních Čechách se rozhodla jít cestou modernizovaného systému měření teplot a hlídání kritických bodů v souladu s HACCP.  Systém se jmenuje SYNSTORES a jeho hlavní předností je, že při zápisu, archivaci zcela odborává “lidský faktor”.

Měření a hlídání nestandardních událostí pomocí čidel a senzorů dává provozu restaurace jistotu, že skladování potravin je v pořádku a také v souladu s platnou legislativou. Záznamy o teplotách se automaticky zapisují do uložiště, které je pro provozního dostupné kdykoliv a odkudkoliv z mobilního telefonu, počítače nebo tabletu.

Ostatně, podívejte se na související video o tom, jak vlastně Synstores v Angusfarm funguje.

Mohlo by vás zajímat

MULTIWASHER: poprvé v Česku

Gastro Mach spojilo síly s partnerskou firmou IRS Tech Services a pro obchodní řetězec Albert jsme společně realizovali dodávku a instalaci vůbec první velkokapacitní myčky nádobí MULTIWASHER v Česku. Vedení

Pokračovat ve čtení >
multiwasher

PŘÍPRAVA NA BUDOUCNOST UŽ DNES

6 DŮVODŮ, PROČ BYSTE SI MĚLI ZKONTROLOVAT PROCES PRŮMYSLOVÉHO MYTÍ Navzdory pandemii organizace po celém světě přezkoumávají procesy průmyslového mytí. Proč?Během pandemie překvapila svět gastronomických služeb zpráva. S cílem snížit

Pokračovat ve čtení >

Naše unikátní metoda ZIPKA

Přesvědčte se, jak to děláme.

Zákazníci nám důvěřují

Podívejte se, co o nás říkají

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.