
Prime Filter Powder znamená dvojnásobnou úsporu
Olej je drahá spotřební surovina – za poslední rok se jeho cena klidně zdvojnásobila nebo i ztrojnásobila. Pokud ho ve své kuchyni používáš, nemusíme ti to
Kolikrát stačí tak málo: ignorovat vlastní limity, nebát se změny, přijmout novinky
Olej je drahá spotřební surovina – za poslední rok se jeho cena klidně zdvojnásobila nebo i ztrojnásobila. Pokud ho ve své kuchyni používáš, nemusíme ti to
Pressure Assist (automatické doplnění tlaku) je nová funkce dostupná u všech tlakových fritézy 4-head Henny Penny s ovládáním C8000. Tato funkce, exkluzivní pro Henny Penny,
Restaurace se stále potýkají s nedostatkem personálu. S klesajícím počtem pracovníků a rostoucími nároky na vyšší zisky musí vedoucí provozů najít způsob, jak maximalizovat produktivitu
Držet se staré fritézy se může zdát jako úsporné rozhodnutí pro váš podnik – ale je tomu opravdu tak? Opravdu jste zvažovali dopad, který má
Pro Supermana to byla kryptonit. Pro Achilla jeho pata. Zdá se, že každý hrdina má nějakou slabinu, která mu stojí v cestě. Fritovací olej možná
Kromě správy nákladů na energie a provoz čelí provozovatelé restaurací i dalším výzvám – udržet potraviny čerstvé a vyhnout se plýtvání, včetně fritovacího oleje –
Cena plýtvání olejem: Za co ve skutečnosti platíte Častá výměna olejeAť už kvůli zanedbání filtrace nebo kontaminaci, plýtvání olejem znamená jeho zbytečnou a častější výměnu.
Inovace, efektivita a udržitelnost pro profesionální kuchyně Wexiödisk – je přední výrobce vysoce kvalitních mycích systémů, který se zaměřuje na udržitelnost a inovace. S cílem
Jak zajistit efektivní výrobu tisíců porcí denně, splnit nejvyšší hygienické standardy a zároveň optimalizovat náklady? METOS nabízí řešení pro velkokapacitní kuchyně a potravinářské provozy, kde
METOS – Finská preciznost v kuchyni Téměř století inovací pro profesionální gastronomii Příběh společnosti METOS se začal psát už v roce 1922 ve Finsku. Od
Tradice, inovace a italská dokonalost Sunmix Srl. je italská společnost, která navrhuje a vyrábí spirálové hnětače těsta pro široký sektor pekařského umění. Historie společnosti začala
Kořeny, které sahají hluboko do historie Začalo to v 40. letech minulého století v americkém Wichitě. Mateřská společnost Wolfe Electric, původně specializovaná na ventilátory a
PizzaMaster® je značka švédské společnosti Svenska BakePartner AB, která patří mezi přední inovátory v oblasti elektrických patrových pecí. Od svého založení se zaměřuje na kvalitu,
Morello Forni je italská rodinná firma s bohatou tradicí, která vznikla v roce 1969 v Janově. Od svého počátku se zaměřuje na výrobu špičkových pecí
S radostí vám nyní blíže představujeme jednoho z našich klíčových partnerů – americkou společnost Henny Penny, která sídlí v Eatonu, Ohio. Naše spolupráce je postavena
Tlakové fritování je už po mnoho let využíváno řetězci restaurací po celém světě. Globální řetězce rády používají tlakové fritézy, protože vytvářejí chutný a zdravý produkt,
Od 1. ledna 2024 vstoupí ve Švédsku v platnost přelomové nařízení, které zakazuje používání jednorázových pohárů obsahujících více než 15 % plastu. Toto opatření je
Milovníci gastronomie, jsme nadšeni, že vám můžeme představit špičkovou dotykovou obrazovku fritézy F5, která mění hru ve světě komerčního gastro vybavení. Dotykové ovládací prvky fritézy
V roce 2009 společnost Henny Penny představila Evolution Elite, první fritézu v oboru se sníženou kapacitou oleje. Nyní na trh přivedla nejnovější generaci! Zbrusu nová
Restaurační průmysl se v posledních letech potýká s velkými výzvami. Majitelé a provozovatelé již delší dobu čelí stejným problémům: nedostatek pracovních sil, rostoucí ceny potravin
Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa a Gastro Mach je u toho jako technologický partner! V celostátním kole vybrala Česká akademie Bocuse d’Or,
Wexiodisk odpovídá ano! EKODESIGN! Už od roku 1972 se filozofie zaměřuje na kvalitu a udržitelnost s životním prostředím na prvním místě. Samozřejmě ruku v ruce s ergonomií a
Potravinářský průmysl je jedním z nejaktivnějších a nejživějších odvětví. Společnosti, které zpracovávají maso, cukrářské a pekařské výrobky, mléčné výrobky, nebo působí na trhu s těstovinami,
Jak ceny energií a olejů stoupají do nových výšin, hospodaření s olejem a využívání nejnovější technologie fritéz nebylo nikdy důležitější. Průměrné ceny energií při posledním
OPTIMÁLNÍ BOD: JAK SE K NĚMU DOSTAT A UDRŽET SI HO Stejně jako mnozí ze světa gastronomie byste možná řekli, že nejlepšího výsledku smažení dosáhnete
Dejme tomu, že jste provozovatelem gastro podniku a kuřecí maso momentálně není na vašem jídelníčku. Možná jste pizzerie nebo steak house s hamburgery a zvažujete
Digitalizaci neúprosně buší na dveře gastronomie. Toto odvětví v posledních měsících celosvětově prokázalo neuvěřitelnou odolnost, ale stále čelí hrozbám nových lockdownů a omezení provozů. Mnoho
Mytí provozního nádobí v takzvaných granulových myčkách je dlouhodobě považováno za jeden z nejefektivnějších způsobů, jak se v gastro provozech bez zbytečné námahy a v
Malý příspěvek do debaty o grilech na dřevěné uhlí oproti těm plynovým. Která varianta je pro profesionální gastro-provozy lepší? Univerzální řešení, jako vždy, neexistuje, ale
I do gastro průmyslu se začíná nenápadně plížit takzvaná fotokatalýza. Že nevíte, co to je? Nevadí, máte skvělou šanci se to právě teď dozvědět. Kuchyně
Zajímají Vás novinky a trendy v oblasti technologií pro gastro? Pojďte si popovídat o všem, co Vás zajímá.
Olej je drahá spotřební surovina – za poslední rok se jeho cena klidně zdvojnásobila nebo i ztrojnásobila. Pokud ho ve své kuchyni používáš, nemusíme ti to
Pressure Assist (automatické doplnění tlaku) je nová funkce dostupná u všech tlakových fritézy 4-head Henny Penny s ovládáním C8000. Tato funkce, exkluzivní pro Henny Penny,
Restaurace se stále potýkají s nedostatkem personálu. S klesajícím počtem pracovníků a rostoucími nároky na vyšší zisky musí vedoucí provozů najít způsob, jak maximalizovat produktivitu
Držet se staré fritézy se může zdát jako úsporné rozhodnutí pro váš podnik – ale je tomu opravdu tak? Opravdu jste zvažovali dopad, který má
Pro Supermana to byla kryptonit. Pro Achilla jeho pata. Zdá se, že každý hrdina má nějakou slabinu, která mu stojí v cestě. Fritovací olej možná
Kromě správy nákladů na energie a provoz čelí provozovatelé restaurací i dalším výzvám – udržet potraviny čerstvé a vyhnout se plýtvání, včetně fritovacího oleje –
Olej je drahá spotřební surovina – za poslední rok se jeho cena klidně zdvojnásobila nebo i ztrojnásobila. Pokud ho ve své kuchyni používáš, nemusíme ti to
Pressure Assist (automatické doplnění tlaku) je nová funkce dostupná u všech tlakových fritézy 4-head Henny Penny s ovládáním C8000. Tato funkce, exkluzivní pro Henny Penny,
Restaurace se stále potýkají s nedostatkem personálu. S klesajícím počtem pracovníků a rostoucími nároky na vyšší zisky musí vedoucí provozů najít způsob, jak maximalizovat produktivitu
Držet se staré fritézy se může zdát jako úsporné rozhodnutí pro váš podnik – ale je tomu opravdu tak? Opravdu jste zvažovali dopad, který má
Pro Supermana to byla kryptonit. Pro Achilla jeho pata. Zdá se, že každý hrdina má nějakou slabinu, která mu stojí v cestě. Fritovací olej možná
Kromě správy nákladů na energie a provoz čelí provozovatelé restaurací i dalším výzvám – udržet potraviny čerstvé a vyhnout se plýtvání, včetně fritovacího oleje –
GASTRO MACH, s. r. o.
Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník
Belnická 596, 252 42, Jesenice u Prahy
© 2020 GASTRO MACH, s. r. o., Za Podjezdem 449, 790 01 Jeseník